تولید کنندگان

کارخانه شیشه

تولید کنندگان شیشه ساختمانی

تولید کنندگان شیشه ساختمانی

در همه ساختمان ها از شیشه به عنوان یک متریال مهم استفاده می شود  گاهی اوقات این محصول برای تامین نور استفاده می شود و گاهی اوقات در نمای ساختمان به کار می روند. انواع شیشه ها خصوصیاتی دارند که در هیچ متریال دیگری یافت نمی شود. لذا در برخی موارد وجود یک نوع شیشه با ویژگی های منحصر به فرد بسیار مهم خواهد بود. پنجره، دیوار، سقف و نمای ساختمان، بخش هایی هستند که در ساخت آن ها از شیشه استفاده می شود. مقاومت و شکل ظاهری شیشه ها متفاوت است و بسته به نوع کاربرد آن ها تفاوت هایی دارد. در این اینجا پیرامون تولید کنندگان شیشه های ساختمانی صحبت خواهیم کرد و با بزرگترین تولیدکنندگان این محصول آشنا می شویم.

بزرگترین کارخانه شیشه در ایران

بزرگترین کارخانه شیشه در ایران

شیشه ها انواع متنوعی دارند چرا که در ساختمان سازی انواع این متریال مورد استفاده قرار می گیرد. کشور ایران یکی از پیشرفته ترین کشورهای خاورمیانه است که در عرصه صنعتی عملکرد بسیار خوبی دارد. در حوزه شیشه سازی نیز ایران خوش درخشیده و کارخانه های موفقی را راه اندازی کرده است که به تامین نیازی های داخلی پرداخته و در زمینه صادرات انواع شیشه نیز فعال هستند. جام در واقع واحدی برای فروش شیشه است و به شیشه هایی مانند سکوریت، لمینت، دوجداره، رفلکس، فلوت، شیت و... اطلاق می شود. شیشه های جام مصارف متعددی دارند و جز پرفروش ترین مصالح به حساب می آیند. برخی از شرکت های تولید کننده این محصول عبارتند از:

  • شرکت فلوت کاوه

یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شیشه در ایران شرکت فلوت کاوه است. فلوت کاوه در سال 1379 تاسیس شده است و در تمام این سال ها با کادر متخصص و پیشرفته در فضایی مجهز به جدیدترین ابزار شیشه سازی فعالیت کرده است. از جمله محصولاتی که در کارخانه تولید می شود شامل شیشه رفلکس، سندبلاست، دوجداره، کنترل کننده انرژی، مشجر و ... است.

  • شرکت کاویان فلوت

این شرکت در مشهد فعالیت داشته و جز برترین تولید کنندگان شیشه های آینه، فلوت و رفلکس به حساب می آید. دستگاه هایی که در این کارخانه به کار می روند از نوع پیشرفته بوده که سبب افزایش کیفیت محصولات شرکت شده اند.

  • شرکت آسا فلوت

یکی از برتری های شرکت آسا فلوت وجود دستگاه های سنجش و تست محصولات است که مرغوبیت مصالح تولیدی در این شرکت را افزایش می دهد. این سیستم های هوشمند با داشتن آخرین تکنولوژی روز دنیا می توانند عیوب شیشه ها را تشخیص داده و روند ساخت را استاندارد کنند.

  • ساوه جام

عمده محصولات تولیدی در شرکت ساوه جام شیشه های مشجر است. خط تولیدهای این کارخانه می توانند روزانه حداکثر 250 تن شیشه در ضخامت 1 تا 8 میلی متر تولید کنند. این نوع شیشه ها در فرایند کشش افقی می شوند و به دست مشتریان می رسند.

  • شرکت تابان

تابان زیر مجموعه گروه صنعتی کاوه بوده و شیشه های مشجر و مات جز محصولات آن هستند. تولید این نوع شیشه ها در شرکت تابان در ظرفیت بالایی انجام می گیرد و این محصولات از کیفیت و مرغوبیت زیادی برخوردار هستند. کادر مجرب و دستگاه های به روز شده این تولیدکنندگان سبب شده شرکت های نام برده در میان رقبا سرآمد باشند.

خط تولید شیشه ساختمانی

خط تولید شیشه ساختمانی

خط تولید شیشه های ساختمانی پیش از راه اندازی نیازمند تجربه زیاد و سرمایه اولیه نسبتا بالایی است. تقریبا تمام مراحل ساخت شیشه به دستگاه های عظیم و پیشرفته نیاز دارد که ممکن است برخی از آن ها وارداتی بوده و نیازمند هزینه بیشتری باشند. علاوه بر آن تجهیزات دانش و تجربه ساخت شیشه جز مهمترین عوامل رسیدن به موفقیت بیشتر در این مسیر است. لوازم اولیه مورد نیاز در شیشه سازی شامل آهک، ماسه، سیلیس، کربنات سدیم و... است که بعضی از آن ها برای قابل استفاده شدن نیازمند طی کردن مراحلی هستند.

در خط تولید شیشه ساختمانی از چندین نوع کوره برای حرارت به مواد اولیه استفاده می شود. میزان حرارتی که در هر مرحله به انواع شیشه وارد می شود متفاوت است و این امر در مقاومت و سایر خواص شیشه ها تاثیرگذار است. برای مثال شیشه های معمولی در حرارت دیدن نسبت به شیشه سکوریت متفاوت هستند. تفاوت این دو نوع شیشه در مقاومت و ایمنی آن هاست که شیشه سکوریت به مراتب پایداری بیشتری از شیشه های معمولی دارد. تمامی این مراحل پیشرفته و حساس باید در کارخانه های مجهز انجام گیرد. چندین کارخانه در کشور ایران وجود دارند که شیشه های ساختمانی با کیفیت بالا و استانداردهای جهانی تولید و به کشورهای دیگر صادر می کنند.

از جمله مهم ترین آن ها کارخانه شیشه قزوین، شیشه آذر تبریز، اردکان یزد و فلوت کاوه است که از آن ها به عنوان شرکت های مادر در این حوزه یاد می کنند. سابقه طولانی فعالیت این کارخانه ها و افزایش تجربه کاری در این زمینه سبب شده که علاوه بر بی نیاز شدن کشور ایران از واردات شیشه ساختمانی، به عنوان یکی از بزرگترین صادر کننده شیشه در خاورمیانه نیز شناخته شود.

کارخانه تولید شیشه جام

شیشه جام به شیشه‌های بزرگ با ابعادی فراتر از استانداردهای معمول گفته می‌شود که در کاربردهای متنوع ساختمانی استفاده می‌شوند. کارخانه‌های تولید شیشه جام به عنوان یکی از مراکز مهم در صنعت شیشه، با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و دستگاه‌های مدرن، شیشه‌هایی با کیفیت بالا و ضخامت‌های مختلف تولید می‌کنند. این کارخانه‌ها برای تولید شیشه‌های جام، مواد اولیه‌ای همچون سیلیس، آهک و سودا را در دماهای بسیار بالا ذوب کرده و پس از فرآیندهای کنترل کیفیت، آن‌ها را به ابعاد بزرگ و اشکال مختلف تبدیل می‌کنند.

این نوع شیشه‌ها در بخش‌هایی مانند نما، دیوارها و پنجره‌ها کاربرد گسترده‌ای دارند. کارخانجات تولید شیشه جام معمولاً دارای بخش‌های مختلفی از جمله ذوب، شکل‌دهی، برش و پردازش سطح هستند. در هر کدام از این مراحل، توجه ویژه‌ای به کیفیت محصول نهایی و تطابق با استانداردهای جهانی صورت می‌گیرد.

کارخانه تولید شیشه جام

ایران با داشتن کارخانه‌های بزرگی همچون کارخانه شیشه قزوین و فلوت کاوه، نه تنها نیاز داخلی را برطرف می‌کند بلکه از صادرکنندگان بزرگ شیشه جام در خاورمیانه نیز محسوب می‌شود. تولید شیشه جام با ابعاد خاص و ویژگی‌های منحصر به فرد، یکی از عوامل مهم در رشد صنعت ساختمان‌سازی و افزایش کارایی پروژه‌های بزرگ معماری به شمار می‌رود.

لیست کارخانجات تولید شیشه سکوریت در ایران

شیشه‌های سکوریت یکی از ملزومات اصلی در ساختمان سازی به حساب می‌آید. این روزها که اغلب ساختمان‌های تجاری نمای شیشه‌ای دارد، استفاده از شیشه‌های نشکن با کیفیت بالا اهمیت دارد.  در کشور ما، تعدادی از کارخانه‌های تولید کننده شیشه سکوریت (شیشه ایمن) از موادی مثل آلومینیوم یا پلی‌وینیل بریوی (PVB) به عنوان لایه ایمن‌کننده استفاده می‌کنند. شیشه‌هایی که از این طریق ساخته می‌شوند، در برابر ضربه، حرارت و دیگر عوامل مخرب مقاوم‌تر هستند و برای افزایش ایمنی به کار برده می‌شوند. در جدول زیر لیستی از بهترین کارخانجات تولید شیشه سکوریت در ایران ارائه شده است:  

کارخانجات تولید شیشه سکوریت

محل کارخانه

سال تاسیس

کارخانه شیشه جهان فناوران اطلس

تهران

1372

کارخانه نوآوران شیشه سپنتا

تهران

1394

کارخانه شیشه قزوین

قزوین

1344

کارخانه شیشه اردکان

یزد

1378

کارخانه شیشه ایمنی شرق

مشهد

1372

کارخانه شیشه سکوریت جامینه

تهران

1384

کارخانه شیشه کاوه

ساوه

1379

کارخانه شیشه تایم

اصفهان

1387

کارخانه شیشه سکوریت تهران

شیشه‌های سکوریت که با نام‌ شیشه نشکن نیز شناخته می‌شوند، در واقع شیشه‌های معمولی هستند که تحت شرایط خاصی با عملیات سکوریته کردن، به شیشه‌هایی مقاوم و مستحکم تبدیل می‌شوند. تفاوت اصلی شیشه‌های سکوریت با نمونه‌های معمولی در مواد اولیه به کار گرفته شده، مدت زمان حرارت دادن و نحوه خنک سازی محصول است. به دلیل سرمایه گذاری‌های عظیم در صنعت تولید شیشه سکوریت در ایران و استفاده از بهترین تجهیزات و دستگاه‌های به روز و مدرن، شیشه‌های سکوریت تولید شده در ایران از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

  • کارخانه شیشه ایمن جام فرد

کارخانه ایمن جام فرد یکی از تولید کنندگان شیشه سکوریت با کیفیت در تهران است که بیش از یک دهه در این حوزه سابقه دارد. این کارخانه خدمات اندازه گیری، ساخت، نصب و خدمات پس از فروش را در استان تهران، کرج و دیگر شهرهای کشور انجام می‌دهد. خدمات کارخانه ایمن جام فرد بدون هیچ واسطه‌ای ارائه می‌شود و به همین دلیل محصولات خود را با قیمتی مناسب ارائه می‌دهد. 

  • کارخانه نوآوران شیشه سپنتا

شرکت نوآوران شیشه سپنتا از سال 1394 به طور رسمی فعالیت خود را در حوزه طراحی، ساخت و اجرای نمای شیشه‌ای شروع کرد. این شرکت توانسته است با به کارگیری ماشین آلات مجهز و پیشرفته و با تکیه بر کادر حرفه ای و مجرب خود، محصولاتی با کیفیت و مطابق استانداردهای بین المللی ارائه دهد. در حال حاضر شرکت نوآوران شیشه سپنتا یکی از بهترین تولید کنندگان شیشه سکوریت و لمینت در تهران است.

کارخانه شیشه سکوریت تهران

بزرگترین کارخانه شیشه خاورمیانه

همانطور که می‌دانید شیشه یکی از پرکاربردترین مصالح در صنعت ساختمان‌سازی به حساب می‌آید؛ چرا که در بسیاری از بخش‌های ساختمان از آن‌ها استفاده می‌شود. کارخانجات تولیدکننده شیشه سکوریت در ایران با به کارگیری جدیدترین ماشین آلات و تجهیزات مدرن توانسته‌اند محصولاتی با کیفیت در سطح استانداردهای جهانی تولید کنند. در حال حاضر کشور ما یکی از تولیدکننده‌های شیشه سکوریت در خارمیانه به حساب می‌آید.

  • کارخانه شیشه تایم

کارخانه شیشه تایم بیش از دو دهه در صعنت تولید و اجرای شیشه در ایران تجربه دارد. این شرکت با بهره‌مندی از تکنولوژی روز دنیا توانسته است محصولاتی با کیفیت بالا و منطبق بر استانداردهای دنیا تولید کند. گروه صنعتی شیشه تایم در زمینه تولید انواع شیشه‌های ساختمانی، شیشه‌های صنعتی، شیشه‌های دکوراتیو و ارائه خدمات مشاوره خرید و اجرای شیشه فعالیت می‌کند. 

  • کارخانه شیشه قزوین

شیشه قزوین یکی از شرکت‌های با سابقه در ایران است که بیش از نیم قرن در زمینه تولید انواع شیشه سابقه دارد. این کارخانه فعالیت خود را از سال 1344 آغاز کرده است و در حال حاضر یکی از قطب‌های مهم در حوزه تولید انواع شیشه سکوریت و لمینت در ایران و خاورمیانه به حساب می‌آید. در حال حاضر شرکت شیشه قزوین دارای بزرگترین کارخانه تولید شیشه تخت در ایران است که از تجهیزات پیشرفته و مدرن بهره‌مند بوده و با کمک فناوری‌های روز دنیا توانسته است در بازارهای خارجی نیز جایگاه خوبی کسب کند.   

  • کارخانه شیشه شینا

گروه صنعتی شینا بیش از 32 سال در تولید انواع شیشه در ایران سابقه دارد. کارخانه شیشه شینا یکی از برترین شرکت‌های تامین‌کننده شیشه است که با تکیه بر تجربه چندین ساله خود و به کارگیری تجهیزات پیشرفته و تخصص به روز شده در صنعت ساختمان سازی، توانسته است محصولاتی با کیفیت ارائه دهد و به یکی از تولیدکنندگان با سابقه در بازارهای داخلی و خارجی تبدیل شود. امروزه که استفاده از شیشه‌های سکوریت در دکوراسیون و نماسازی ساختمان‌ها بسیار رایج شده است، کارخانه شیشه شینا در کنار دیگر کارخانجات تولیدکننده داخلی توانسته است جایگاه خوبی کسب کند. 

  • کارخانه شیشه جهان اطلس فناوران

کارخانه جهان اطلس فناوران یکی دیگر از تولیدکنندگان معتبر شیشه در ایران است که با بهره‌مندی از تجهیزات پیشرفته و ماشین آلات مدرن در ساخت کوره‌های مخصوص انواع شیشه لمینت و سکوریت، توانسته است کمک موثری به بخش صنعت شیشه ایران داشته باشد و محصولاتی در سطح استانداردهای جهانی عرضه کند.

بزرگترین کارخانه شیشه خاورمیانه

بزرگترین تولید کننده شیشه در جهان

شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که بهترین کارخانه شیشه سکوریت کدام است؟  در پاسخ به این سوال باید گفت کارخانه‌ای که بتواند شیشه سکوریت را با توجه به نیاز و درخواست کارفرما، بر اساس استانداردهای جهانی در کیفیتی بالا و قیمتی مناسب تولید کند، در لیست بهترین کارخانه‌های تولید شیشه سکوریت قرار می‌گیرد. در بازار جهانی شرکت‌های چینی به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شیشه سکوریت در جهان به حساب می‌آیند.

  • China Glass Holding

China Glass Hogding یکی از بزرگترین تولیدکنندگان شیشه سکوریت در جهان است. این شرکت در سال 1998 تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در شهر فوشان واقع در استان گوانگدونگ قرار دارد. این شرکت دارای امکانات و تجهیزات فوق پیشرفته و تیم حرفه‌ای برای تولید انواع محصولات شیشه‌ای از جمله شیشه سکوریت با کیفیت بالا است. این شرکت به علت تولید شیشه سکوریت درجه یک مطابق استانداردهای جهانی، شهرت بسیاری در این صنعت دارد.

  • شرکت چینگدائو MIGO

شرکت چینگدائو یکی دیگر از برترین تولیدکنندگان شیشه سکوریت در جهان به حساب می‌آید. تولیدات این شرکت تحت فرایند تصفیه ویژه‌ای، در دمای بالا ساخته و بلافاصله در دمای بسیار پایین خنک می‌شوند. این فرایند تنش فشاری و کششی بالایی بر روی سطح شیشه و دورن آن ایجاد می‌کند که مقاومت آن را در برابر ضربه و تغییر دما بسیار افزایش می‌دهد.  

کارخانه شیشه 

شیشه ساختمانی

تولید کننده شیشه

 

 

نوشتن دیدگاه

سوالات تولید کننده شیشه

بهترین تولید کننده ایرانی شیشه ساختمانی در سال 1403 کدام کارخانه است؟

در صنعت شیشه ساختمانی ایران، تعدادی کارخانه و تولیدکننده معتبر و فعال وجود دارند.که این امر می‌تواند بستگی به عوامل مختلفی مانند کیفیت محصولات، تنوع محصولات، تکنولوژی و نوآوری، قدرت تولید، شهرت و سابقه کاری، رضایت مشتریان و سایر عوامل داشته باشد.
به عنوان راهنمایی، برخی از شرکت‌های برتر شیشه ساختمانی در ایران عبارتند از:
ارکا جام کاوه
شیشه رازی
پارسی جام
شیشه شینا
ماندگار
نگین شرق
نیکران
و....

کارخانه تولید شیشه ساختمانی شامل چه قسمت هایی می باشد؟

کارخانه تولید شیشه ساختمانی عموماً شامل چندین قسمت است که هر قسمت نقش مشخصی در فرآیند تولید شیشه ایفا می‌کند. قسمت‌های اصلی کارخانه تولید شیشه ساختمانی عبارتند از:
بخش ذوب شیشه: این بخش شامل اجزای مربوط به ذوب و آماده‌سازی مواد اولیه شیشه می‌شود. این شامل اجزایی مانند کوره‌های ذوب، باتری‌ها و سیستم‌های تغذیه شیشه است.
بخش تولید شیشه: در این قسمت، مواد اولیه ذوب شده به شکل شیشه‌های صاف و مذاب تبدیل می‌شوند. این بخش شامل دستگاه‌های ریخته‌گری شیشه، واحدهای کنترل کیفیت و دستگاه‌های سرد کننده می‌باشد.
بخش برش و شکل دهی: در این قسمت، شیشه‌های تولید شده برش داده می‌شوند و به ابعاد و اشکال مورد نیاز برای استفاده در ساختمان‌ها شکل داده می‌شوند. این شامل دستگاه‌های برش شیشه، ماشین‌های شکل دهی و دستگاه‌های تراش و تمیز کننده می‌باشد.
بخش پردازش سطح: در این بخش، سطح شیشه‌ها پردازش می‌شود تا ویژگی‌های خاصی مانند شفافیت، مقاومت در برابر خش، عایق‌بری و غیره را به آنها اضافه کند. این شامل روش‌های مختلف مانند روش‌های روکش‌دهی، مات‌کردن، لمینیت کردن و غیره است.
بخش کنترل کیفیت: این قسمت مسئول بررسی و ارزیابی کیفیت شیشه‌های تولید شده است. آزمایش‌های مختلفی بر روی شیشه‌ها انجام می‌شود تا از استانداردهای کیفیتی تعیین شده پیروی شود.
بخش بسته بندی و حمل و نقل: در این قسمت، شیشه‌های تولید شده بسته بندی شده و برای حمل و نقل آماده می‌شوند. این شامل اجزای مانند بسته بندی محافظ، برچسب‌گذاری و تجهیزات حمل و نقل می‌باشد.
هر کارخانه تولید شیشه ساختمانی ممکن است سازماندهی و تجهیزات خاص خود را داشته باشد، اما این قسمت‌ها عموماً در بیشتر کارخانه‌های تولید شیشه ساختمانی وجود دارند.